Què fer / Cultura / Museus i Centres d'exposició / Centres d'exposició / Espai Bombers-Parc de la Prevenció
  • altImatge

Espai Bombers-Parc de la Prevenció

L'espai Bombers-Parc de la Prevenció es situa des del 2016 al carrer Lleida, molt a prop de la Plaça Espanya. Aquest espai pretén impulsar la recerca i donar a conèixer la història dels Bombers de Barcelona en l'àmbit de la prevenció i l'autoprotecció.

Dins d'aquest espai s'exposen mil peces relacionades amb el cos de Bombers de Barcelona com la bomba Delayage, coneguda com a Genoveva, un dels vehicles més emblemàtics del Cos. També, estris que s'han fet servir durant molts anys en les seves actuacions. La visita s'estructura en cinc illes temàtiques: els vehicles, els parcs i les casernes, les comunicacions, els bombers i el seu equipament. Aquests 5 espais es complementen amb contingut audiovisual que permet al visitant interactuar per tal de conèixer el treball que desenvolupen els bombers i com actuen davant una emergència.

Un espai museístic que posa en valor la història del Cos de Bombers de Barcelona, i que ofereix visites lliures, tallers familiars i visites guiades per sentir-se bomber per un dia!

Consulta dades d'accessibilitat a ► Barcelona-access.com

També us pot interessar